SENZACIONALNO: Deformisana nakaza rođena bez penisa!

Potpuno unakaženo stvorenje, koje, kako kažu izvori mora nekako da nastavi svoj put kroz život –  potpuno bez muških genitalija.

Norfolk, Vajoming – U alarmantnom slučaju koji je zbunio i zgrozio mnoge, izvori su potvrdili da je u utorak rođena teško deformisana nakaza koja je u ovom stanju, bez penisa uspela da živi više od 26. godina!

Bizarni, monstruozni ljudski primerak rođen bez drugih vidljivih bolesti је, navodno, iznenađujuće dobro pokušao da vodi  normalan, iako teško oštećen život, uprkos činjenici da uopšte ne poseduje muške genitalije.

“Prvo smo u trećem mesecu trudnoće primetili  da nešto nedostaje, i ja sam bio užasnut naravno”, rekao je dr Mark Joules, akušer koji je porodio  grotesknu – a neki bi rekli i neljudsku – gadost prirode! “Mogli ste jasno videti na ultrazvuku da se penis i testisi nisu razvijali kako se moglo očekivati – odnosno nije ih bilo uopšte – odmah smo znali da je nešto strahovito, strahovito pogrešno.

“Da smo primetili ranije, najverovatnije bi preporučio da se trudnoća prekine,” nastavio je Joules. “Ali, nažalost, bilo je kasno u tom trenutku, tako da smo bili prinuđeni da porodimo bebu po planu i da se molimo da to može proći kako treba u toj državi. Potrudili smo se, ali sa takvim užasnim i neverovatnim deformitetom, nismo mogli mnogo čemu da se nadamo. ”

Prema izveštajima, nažalost,  kvalitet života unakaženog dvadesetšestogodišnjaka u velikoj meri je smanjen zbog takvog stanja. Izvori navode da je nenormalano  stvorenje, vidljivo narušenog zdravlja više puta diskriminisano pri zapošljavanju, često mu se dobacivalo i bilo je maltretirano na ulici od strane nepoznatih ljudi, i nailazilo je konstantnu diskriminacije više od dve decenije, sve zbog strahotne i oslabljujuće urođene mane.

Zaista, mnoge navodno nisu u stanju da vide više od njegovog deformiteta i jednostavno vide dvadesetšestogodišnje stvorenje kao ljudsko biće.

“Vau, pogledaj to!” rekao je tridesetjednogodišnji posmatrač Grant Megson, koji je, kao i mnogi drugi, u prolazu zagledao nakaznu ljudsku anomaliju na trotoaru. “Ne želim da buljim, ali iskreno, teško je da to ne radim. Isuse Hriste. Žalim samo što neki od mojih drugara nisu ovde da vide ovo”, dodao je Megson, sa osmehom bacajući jedan poslednji pogled pre nego što je nastavio svoj dan.

Izvori su potvrdili da su, nažalost, takvi slučajevi zapravo sasvim uobičajeni, sa otprilike jednom u svake dve bebe koja boluje od doživotne unakaženosti.

Međutim, navodno je to slaba uteha za oca degeneričnog primerka, koji je rekao novinarima da ne prođe dan  da on ne poželi da mu je dete rođeno kao normalna, zdrava beba sa muškim genitalijama.

“Nažalost , pošto je  deformacija je tako očigledna, naše dete je za razliku od ostale dece veoma loše tretirano”, rekao je otac novinarima, priznajući da je bio neverovatno uznemiren i razočaran kada je prvi put saznao da će se njegova beba roditi kao nakaza,  kao neko ko će biti zlostavljan i viđen kao manje vredan celog života. “Iako su lekari objasnili sve neverovatne izazove i predrasude sa kojima će se jadno stvorenje suočiti,  to je zaista postalo očigledno tek posle porođaja, kada sam video tu unakažnost svojim očima. Ne želite da vaše dete takvo mora da odraste.”

“Ali, šta da radite?”, dodao je. “Zahvalan sam da mi drugo dvoje dece nisu rođeni ovakvi.”

via Deformed Freak Born Without Penis

1 Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s